perjantai 18. syyskuuta 2015

Trendit 2015-16

Tämän syksyn ja talven hiustrendeissä näkyy paljon 1970-lukua, esimerkiksi kiharat, jotka ovat näyttävät sekä pitkissä- että polkkahiuksissakin. Muodissa on nyt rennot ja sekavat laineet. Paljon tulee olemaan myös sliipattuja ja suoria hiustyylejä keski- sekä sivujakauksilla. Hiusasusteet kuten pannat ja erilaiset koristeet tulevat myös uudelleen muotiin. Erilaiset nutturat, puoliksi kiinni olevat hiukset sekä näyttävät otsahiukset pysyvät muodissa edelleen.

   Kuvahaun tulos haulle kihara polkka       

  Copyright: � www.splashnews.com. Kuva: Thelonius / Splash News.Kuvahaun tulos haulle nuttura 2015Kuvahaun tulos haulle sliipattu keskijakausRihanna. Copyright: www.splashnews.com. Kuva: 247PapsTV / Splash News.

Hiusväreissä taas näkyy sekä miehillä että naisilla erilaiset mattaiset sekä kylmät värit, sekä murretut metallin sävyt.

Kuvahaun tulos haulle metallic hair coloursKuvahaun tulos haulle cold hair colours  Kuvahaun tulos haulle mens hairstyles 2015

Syksyn ja talven trendeistä itse pidän eniten rennoista laineista sekä erilaisista nutturoista mutta hiuskoristeista en kyllä niin pidä, en oikein osaa käyttää niitä. Väreistä pidän kylmistä ja vaaleista sävyistä, metallisia värejä en niinkään osaisi ainakaan itselleni kuvitella. 
          

1 kommentti: