tiistai 22. syyskuuta 2015

Elumen koulutus

Moikka! Meillä oli eilen Elumen koulutus joka oli todella hyvä sillä olimme aikaisemmnkin käyttäneet Elumenia mutta en ainakaan itse tiennyt siitä paljoa. Opin uusia asioita Elumenista ja miten sitä käytetään sekä pääsin myös itse testaamaan sitä mallille. Elumen väri eroaa muista värisarjoista siten, että siihen ei käytetä lainkaan hapetetta, jonka vuoksi se on paljon hellävaraisempi kuin muut, sekä käy myös yleensä asiakkaille jotka ovat allergisia muille väreille. Se ei myöskään sisällä lainkaan ammoniakkia. Elumen väri on sähkövaraukseltaan negatiivinen ja tunkeutuu värjäyksen aikana hiuksen sisään joka on puolestaan positiivinen, näin väri pysyy hiuksessa pidempään kuin normaali väri, joka taas jää pelkästään hiuksen pintaan.

Tein luokkalaiseni Jennin kanssa yhdessä värin meidän mallille jolla oli jo valmiiksi vaaleat hiukset, vähän helmiäisen sävyiset, mutta aika paljon tyvikasvua.

Hyväkuntoinen hius on sähkövaraukseltaan positiivinen mutta huonokuntoisessa ja käsitellyssä hiuksessa on myös negatiivisiä varauksia, ja jotta ne saadaan positiivisiksi on hiuksiin laitettava prepare. Se parantaa värin kestoa sekä auttaa Elumen-pigmenttejä tunkeutumaan tasaisemmin hiukseen.

Elikkä ensiksi laitoimme pesupaikalla hiuksiin prepairin joka vain levitetään hiuksiin ja sen jälkeen föönataan. Tämän jälkeen jaoimme hiukset kahteen osaan ja aloimme levittää ensimmäistä väriä hiusten alaosaan, joka oli valitsemistamme väreistä vaalein ja hieman kylmän sävyinen SV@10.

Sen jälkeen aloimme raidoittamaan yläosaa hieman lämpimämmällä varillä GB@9 sekä vähän tummemmalla NA@8. Jokaisen raidan väliin tuli kuitenkin aikaisempaa SV@10 väriä.

Värin levityksen jälkeen sen annettiin vaikuttaa 30 minuuttia, jonka jälkeen hiukset pestiin kahdesti Elumenin omalla shampoolla ja laitettiin vielä hoitoaine. Lopputuloksesta tuli erittäin hyvä, vähän viileämmän sävyinen sekä liikkuvampi raitojen ansiosta, juurikasvuakaan ei enään näkynyt.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti