tiistai 1. syyskuuta 2015

KC Professional syksy 2015

Eilen oli Miraculosin trendinäytös, jossa esiteltiin uusin kokoelma KC Collection Lithium ft. Olaplex. Tämän syksyn trendiin on haettu vaikutteita 90-luvun tyylistä ja asenteesta. 

Kokoelman sävymaailma on metallinen, joka näkyy sekä hiuksissa että tyylissäkin. Trendiväreihin kuuluu hopea, ruusukulta, pronssi sekä messinki. Murretuista metallinsävyistä saadaan hiuksiin hehkuvaa lämpöä ilman keltaisuutta ja värit sopivat myös hyvin yhteen suomalaisen ihonsävyn  kanssa.

Hiustyylit ovat tänä syksynä tuuheita, ilmavia, muhkeita sekä liikkuvia.
Lyhyiden hiusten leikkauksissa ja värjäyksissä korostuu vahvasti teknisyys.
Pidemmissä hiuksissa lisääntyvät kerroksellisuus sekä rikkonaisuus, ja värjäyksissä hyödynnetään visuaalisia maalaustekniikoita. 

Värjäyksissä käytetään erilaisia tekniikoita, muun muassa Blocking, Sliding ja Balayage. Metallisia kontrasteja voidaan luoda valmiilla KC Color Velvety- ja Ultimate-värisekoituksilla tai esivaalentamalla hiusta raidoittamalla tai muilla tekniikoilla. Kun vaalennetut osiot pinnoitetaan KC Color Luximan metallinsävyisillä väricocktaileilla, saadaan osioihin loistavan metallinen hohto. Käyttämällä Olaplex-tuotteita jokaisen värjäyksen yhteydessä maksimoidaan hiuksen kiilto. Hyväkuntoinen Olaplex-käsitelty hius tuo myös intensiiviset metallisävyt esille parhaalla mahdollisella tavalla.

KC_Collection_Lithium_1       KC_Collection_Lithium_2       KC_Collection_Lithium_3    

KC_Collection_Lithium_4       KC_Collection_Lithium_5       KC_Collection_Lithium_6





1 kommentti: